Aaibaar

Er is een plant, die flanellerig aanvoelt, zacht dus. Ze heet niet voor niets Flannel Flower. Vooral de bloemen staan bekend vanwege de aaibaarheid.

Je kunt er bijna niet vanaf blijven.

Flannel Flower  groeit en bloeit onder andere in de omgeving van Sidney, Australie, vaak aan rotsranden bij zee en bij kloven.

Hij is prachtig wit, met tussen de vijf en 12 vrij strak toelopende puntige bloemblaadjes, in de punten met een penseellikje grijsgroen. Het hart ziet er uit als een bolletje met superkleine creme en grijsgroene meeldraadjes. Een andere variant heeft roze meeldraadjes. De steel en haar bladeren zijn ook grijsgroen, een beetje krullend, warrig ogend, bijna droog en dor.

Het aanraken van de plant door mensen bevordert de eigen zachtheid en sensitiviteit. Het nodigt vooral mannen uit tederheid in de aanraking te ervaren, de innerlijke gevoelens te vertrouwen en deze verbaal te delen. Het helpt om sensualiteit, geluk en plezier in fysiek contact te doorvoelen, ook voor vrouwen trouwens. 

Laat er nou een geneeskrachtige essence bestaan van deze plant, gewoon in een flesje! Je hoeft er dus niet ver voor te reizen om de kracht van deze plant binnen te halen.

De essence, zo staat erbij, bevordert emotionele ondersteuning, om je zachter en gevoeliger te maken, ondersteunend voor mensen die er niet van houden om aangeraakt te worden. Wat zouden bijen eigenlijk ervaren?

Je begrijpt wel dat ik het elixer van de Flannel Flower graag aanbeveel aan mijn client√®le. 

Meer weten over aanraken?