Intakes

Twee consulten achter elkaar worden samen een intake als ze ongeveer binnen 2 weken plaatsvinden omdat we zo niets hoeven te vergeten. Je zou al met een week of 3 bij de lichaamsgerichte coach kunnen starten met wennen aan aanraken of aan een algemene massage.

Consulten bij ons zijn meteen werkgesprekken. Zo verliezen we geen tijd en maken we nader kennis in de uitwisseling. Je zou de eerste Kennismaking al gehad kunnen hebben in het gratis kwartiergesprek met beeld.

Mocht je na 10” beseffen dat je in het voor jou verkeerde gesprek bent beland, dan vertrek je gewoon, mét enige afronding, zónder enige euro te betalen.

Raak je geboeid en denk je: ”Jaha, ik ben juist aan het goede adres!” dan geldt het uurtarief van 100 euro en is deze stoel 2 uur lang voor jou. Overigens zijn die uren zó voorbij, zal je vast ook merken.

Waar zou je nog op wachten? Zo veilig vind je het niet gauw.

Mag ik je over je innerlijke drempel heen helpen, en nog wel binnen ‘no time’?

Consulten beginnen met aandachtig beluisteren naar jouw verhaal en inschatten of en wat zinvol zou zijn voor je. Het is van belang dat je een goede dosis empathische, liefdevolle, educatieve en diepe betrokkenheid ervaart. Dit is sowieso al verschillend van andere therapeuten die zich veel minder open uiten over intimiteit. Wil je een volgend gesprek dan is dat meestal binnen twee weken. Je kunt alvast documenten meekrijgen voor een mogelijk traject.

Lijkt een traject inderdaad zinvol, dan wordt een lichamelijk intimiteitsprogramma op maat gemaakt, geheel bij jouw ervaringen van nu passend, met keuze uit meerdere van de beproefde methodes op het vlak van erotisch zelfvertrouwen. Net als begrip krijgen over de verbinding tussen brein, hart en geslacht en hun onderlinge samenwerking. Ik weet dat dit -naast heerlijk en verhelderend- ook wel confronterend kan zijn. Wij zijn er om je ook daarbij te steunen, waarmee de verandering die je doormaakt veilig blijft.

Misschien is voor jou een korte serie gesprekken een betere oplossing dan een traject. Ook hierover maken we goede afspraken.

Heb je behoefte aan vernieuwende wegen naar eerlijke, spontane, intieme communicatie, naar inwijdingen op meerdere gebieden dan het seksuele alleen? Wil je graag humor en flirten binnen bereik krijgen, wil je leren daten en versieren?

Wil je je graag bewust worden van het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke elementen in ons bewustzijn, in ons lijf?

En hoe wij ze bloedstollend lekker kunnen laten samenwerken.

Laat het ons dan snel weten, iedere dag zonder dat lekkers, is een lege dag.

Hier mag je je verhaal vertellen