Kennismaken

De mogelijkheid om automatisch een kort kennismakingskwartier te boeken, vervalt even sinds half maart 23. Er is nu een wachtlijst, daar kan je je boodschap zeker achterlaten. 
Hartegroet van Marion

Hieronder staat de oorspronkelijke tekst over dat kwartier, dat meestal wel wat langer duurt.

 

“Ik wist echt niet dat ik aantrekkelijk was, tot zij me duidelijk maakte wat dat inhoudt. Ze kreeg hartstikke gelijk, tegen al mijn (oude) verwachtingen in. Het begon bij mij met het kennismakingskwartiertje.”

Barry

IT'er, 53 jaar

Ja, Barry, hij startte in mei 2022 met zijn traject en hij heeft iets bijzonders over zichzelf ontdekt. Hij begon na een paar maanden toe te laten, in te zien, te ontvangen en toe te geven dat hij een groot  aantal hele mooie trekjes heeft. Nooit eerder had hij bijv. gehoord dat hij een goed mens is. Zijn handicap zat hem in de weg. Samen zetten we zijn kracht in het licht,  begon hij zich te ontspannen, gewoon omdat die trekjes waar zijn. Nu, tegen het einde van zijn traject, wil  hij vrouwen een beetje van zich afhouden omdat hij maar met één verder kan gaan  …. Bovendien heeft hij een totaal andere kijk op een partner gekregen, eentje die vrij en beschikbaar is. Marion. (maart 2023)