Algemene voorwaarden

Aquarions Algemene Voorwaarden horen bij het aanvaarden van een offerte voor deelname aan een traject. Aanbevolen is deze voorwaarden tijdig te lezen, zodat je weet hoe ik werk en verwijs.
Je vindt ze hier.

Bij het maken van de allereerste afspraak, stuur ik je akkoordverklaringen aangaande de aard en inhoud van wat je wilt bespreken, mogelijk met een factuur. Gaan we na twee gesprekken samenwerken en komen we een traject overeen, dan plannen we dat secuur.

Protocol bij annulering of verplaatsing:

  • tot 48 uur voorafgaand aan de afspraak is gratis
  • binnen de 48 uur zonder verplaatsing wordt het eerste uur van de sessie in rekening gebracht, gebaseerd op € 100 per uur
  • alleen in geval van virusinfecties (corona, griep, plotseling onwelbevinden, dezelfde dag verplaatsen, tenzij we video kunnen inzetten.
    Lees hier het Covid19 Protocol

Betaling van een consult/intakegesprek geschiedt bij voorkeur vooraf per factuur. Bij een speciale aanbieding is dat altijd het geval, eventueel via iDeal of Paypal, vanwege de snelheid van handelen bij bijv. een speciale/directe verwijzing.

Betaling van een traject -na intakes- geschiedt bij aanvang van dat traject, liefst binnen 14 dagen na wederzijdse ondertekening van Aquarions Offerte, bijbehorende betalingsvoorwaarden en goedkeuring van de factuur door de cliënt; bij de overeenkomst zijn tevens twee aanhangende verklaringen door de cliënt voor gezien te paraferen, over eigen gezondheid en omgang tussen coach en cliënt.
Lees hier (Code of Conduct).

Wij houden ons wettelijke verklaringen, zoals AVG
Lees hier de Privacyverklaring