Tarieven en deelname

Digitale kennismaking

15 minuten

Gratis

  • eenmalig consult of

  • date-counselling

per uur

€ 150

AQUARIONS INTIMITEITSTRAJECT:
Intake/anamnese voor mensen met geen, weinig goede of gebrekkige seksuele ervaring, analyse huidig leven, bepaling van Intenties

max. 5 uur
(in 2 sessies)

€ 400

Intimiteitstraject, na intake, met Marion, gedurende ongeveer 3 maanden omvattende module 1 van “Omhelzen van de Liefde”, een gevoelige mentale tijd als voorbereiding op vrijen en daten, zoals opruimen van wat niet meer dient. Ruimte maken voor de liefde. De onderdelen van deel 1 kan je bij mij opvragen.
Inclusief moderne voorlichting, meetmomenten tijdens het traject, tussentijdse steun bij lastige momenten, zoals bij oude of nieuwe romantische ontwikkelingen, ook support in weekenden

gebruik van beveiligde verslagomgeving.

10 uur, live & digitaal

€ 2450

Intimiteitstraject, module 2, per uur 
gevoelvolle, intense, fysieke oefening met 
externe (samenwerkende) lichaamsgerichte coaches als voorbereiding op minnaarschap

gedurende ongeveer 3 maanden, aantal uren vooraf niet in te schatten

gesuperviseerd door Marion 

 

live

€  100-225 

Toelichting

De tarieven van module 1 behoren bij afspraken met Marion van der Stad, de centrale coach van Aquarion. De 10 uren zijn een cursus en worden daarom bij aanvang betaald. 

Voor module 2 geldt dat de bedragen van de samenwerkende coaches apart, per sessie of per cluster, in rekening gebracht worden door de betreffende coach (€ 100-220 per uur). Van tevoren is niet in te schatten hoeveel uren dit in totaal gaan zijn. Deze sessies kunnen ieder moment aanvangen of worden opgezegd. 

Btw, aftrekbaarheid en reductie

Bedragen van module 1 zijn vrijgesteld van BTW. 

Facturen kunnen voor de belasting gunstig uitpakken, vanwege het trainingsaspect, zeker daar het gaat om communicatieve vaardigheden. 

Adolescenten (tot ca. 30 jaar) en/of onvermogenden kunnen reductie krijgen, mits  beargumenteerd. Stel gerust al je vragen.

“Ik had van tevoren geen idee of een intimiteitstraject bij jullie iets goeds zou opleveren, zeker voor mij als onbenaderbare man. In eerste instantie vond ik het duur. Nu ik met het traject klaar ben en een relatie ben begonnen, kan ik alleen maar zeggen dat het vele malen meer waard is dan ik betaald heb. Al die gelukkige uren, dagen en nu weken zijn zelfs onbetaalbaar. Over een maand gaan we een weekje samen op vakantie, iets wat helemaal nieuw voor me is. Ik werkte vroeger alleen maar, liet zelfs mijn vakanties uitbetalen. Mijn wereld is eindelijk de moeite waard.”

Bert V.

Deelname traject

Even alles op een rijtje voor mogelijke deelname aan een intimiteitstraject. Misschien lijkt het wat veel. Weet dan dat we zeer secuur en ethisch verantwoord te werk gaan, juist op dit gevoelige gebied. Dat is onze kracht.

Bij trajecten met doorverwijzingen naar andere coaches hanteert Aquarion overeenkomsten in de vorm van offertes met algemene voorwaarden en ethische omgangsregels. Daarnaast worden je gezondheidsvragen gesteld om je beter te leren kennen en je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

“Dat jullie mijn situatie begrijpen vind ik eigenlijk nog het schokkends. Er zijn er dus meer zoals ik. Ik was doodop, kon niet meer voor- of achteruit, was gestresst, depressief. Ik besef nu pas hoe armoedig ik me zeker 25 jaar lang voelde, wanhopig en alleen rondtollend in celibatair moeten leven. Godzijdank valt de schaamte een beetje van me af nu ik het traject en het gesprek over privezaken ben begonnen. Ik heb het aan mijn mentor verteld, een oudere priester. Alleen al daardoor voel ik wat kracht terugkomen en ook wat toekomst. Ik moet ook wel weer lachen, vooral als ik denk aan jullie vrolijke gespreksstijl als het over seks gaat. En huiswerk, nooit gedacht dat het ook leuk kan zijn ….”

Levi

Open voor verandering?

Wil je definitief ‘uit de intieme war’ komen? Met aandacht en zelfmededogen jezelf beetje bij beetje openen voor je problemen? Daarvoor nu alvast enige erkenning ontvangen?

Ben je nieuwsgierig naar wat komt? Wil je leren, ook al levert dat enige spanning op? Durf je de contrôle op je toekomst even los te laten? Je verleden aan te kijken, én je toekomst? Verwacht je open te kunnen gaan staan voor de realiteit? Voor adviezen en oefeningen in het Nu?

Dan sta je volgens ons open voor verandering en voor positieve ontwikkelingen in je liefdesleven.

Ben je er klaar voor?

Is je levenssituatie ongeveer zo dat je in je eigen onderhoud en verzorging kunt voorzien? Dat je in rustig vaarwater verkeert? Problemen met werk, wonen, privé leiden af en maken een traject langer en dus duurder, of soms zelfs onmogelijk.

Heb je binnen afzienbare tijd niets in de planning staan wat het ritme van sessies zou kunnen verstoren (lange werk- of trainingsreizen bijvoorbeeld)? Ben je vrij van zware verslavingen (roken, drugs, alcohol, eten, gokken, etc.)? Die kunnen je ontwikkeling namelijk danig in de weg staan.

Dan ben je er wat ons betreft klaar voor.

Ben je bereid te investeren in jezelf?

Ben je bereid om tijd in te ruimen in je agenda, zo nodig redelijke afstanden af te leggen en ook via internet te communiceren? Een (vakantie)som opzij te zetten voor je inhaalslag?

Ben je bereid om, als je antidepressiva gebruikt, deze af te bouwen (onder begeleiding van een arts en alleen indien mogelijk), zodat wij je ook zonder de invloed van deze middelen kunnen leren kennen? En bereid een HIV-test en enkele specifieke SOA-tests te doen bij aanvang van een traject met lichamelijk contact?

Ben je bereid te investeren in je fysieke gezondheid? Je blijft tenslotte zelf verantwoordelijk voor je conditie. Hoe fitter je bent, hoe meer dit je ontwikkeling ten goede komt.

Ja?

Dan zal een intimiteitstraject een prachtige levensinvestering zijn, ook voor jou. 

 

Nu je tot hier gelezen hebt, heb je al heel wat stappen gezet en heb je je niet laten tegenhouden door eventuele twijfels en onzekerheid. Wat ontzettend goed van je.