Contact

HET KENNISMAKINGS-KWARTIER MET MARION

 

tijdens het kwartier-gesprek

luister ik naar je verhaal en bekijken we beiden of we ons vertrouwen zouden kunnen geven aan samenwerking; zo ja, dan plannen we een afspraak voor een live consult/intake, meestal binnen 14 dagen (tenzij er een wachtlijst is).

In zo’n consult stel ik veel meer vragen en geef je een paar opties, waarna een passende offerte voor sessies en kosten volgt. We kunnen daarna  coachingsessies agenderen. Al doende leren we elkaar goed kennen.

voorafgaand aan het gesprek

kies je uit de module “Omhels de Liefde” datgene wat jou opvalt, het dringends voor je is of het hoognodigst lijkt en mailbel/app je over een al dan niet genoemd thema of boek je direct, zonder enige verplichting.  

15″ gratis kennismaken nu meteen hier

Wel geef je daarmee ook toestemming voor het uitwisselen van een paar persoonlijke gegevens en wisselen we gevoelige onderwerpen uit.

Ruimte voor vragen, verzoeken of een berichtje, ''help'' is al voldoende.

 

Aquarion

+31 643071929

info@aquarion.nl

Bilthoven, Utrecht, Nederland

Aanmelden Nieuwsbrief

Buiten LockDown tijden

Gesprekken kunnen ingepland worden voor alle dagen van de week en worden tevoren per mail bevestigd, soms al voorzien van een aantal eerste vragen. 

Afzeggen in LockUp tijden

Bij de keuze voor afzeggen om andere redenen kan dat normaal gesproken zonder kosten plaatsvinden indien dit minimaal 48 uur van tevoren wordt gedaan; is dat niet het geval dan zal het eerste uur van de geboekte tijd in rekening gebracht blijven of moeten worden. 

Beveiliging

Wij werken met een beveiligd programma van het programma MijnDiad, voor het verwerken van persoonlijke gegevens. Je kunt mails krijgen uit hun naam.

Afspraakdag

Op de dag van de eerste fysieke afspraak wordt uitgewisseld hoe het met beider gezondheid is gesteld. Bij een keuze voor afzeggen kan dat zonder kosten gedaan worden tot vlak voor de gekozen tijd; we kijken dan meteen naar een andere haalbaar lijkende datum.