Contact

voorafgaand aan het gesprek

kies je uit de eerste module van Omhelzen van de Liefde datgene wat jou opvalt, het dringends voor je is of het hoognodigst lijkt

je mailtbelt of appt daarover of over een niet genoemd thema of

je boekt 15″ gratis kennismaken nu meteen hier

tijdens het kwartier-gesprek

luister ik naar je verhaal en bekijken we of we ons vertrouwen zouden kunnen geven aan samenwerking; zo ja, dan plannen we een afspraak voor een live consult/intake.

In zo’n consult stel ik veel meer vragen en geef je een paar opties, waarna een passende offerte voor sessies en kosten volgt. We kunnen daarna  coachingsessies agenderen. Al doende leren we elkaar goed kennen.

Ruimte voor vragen, verzoeken of een berichtje, ''help'' is al voldoende

Aquarion

31 643071929

info@aquarion.nl

Bilthoven, NL

 

KVK: 30104093

BTW: NL001305298B61

BANK: NL35TRIO0254808417

Buiten LockDown tijden

Gesprekken kunnen ingepland worden voor alle dagen van de week en worden tevoren per mail bevestigd, soms al voorzien van een aantal eerste vragen. 

Afzeggen in LockUp tijden

Bij de keuze voor afzeggen om andere redenen kan dat normaal gesproken zonder kosten plaatsvinden indien dit minimaal 48 uur van tevoren wordt gedaan; is dat niet het geval dan zal het eerste uur van de geboekte tijd in rekening gebracht blijven of moeten worden. 

Beveiliging

Wij werken met een beveiligd programma van het programma MijnDiad, voor het verwerken van persoonlijke gegevens. Je kunt mails krijgen uit hun naam.

Afspraakdag

Op de dag van de eerste fysieke afspraak wordt uitgewisseld hoe het met beider gezondheid is gesteld. Bij een keuze voor afzeggen kan dat zonder kosten gedaan worden tot vlak voor de gekozen tijd; wel kijken we meteen naar een haalbare andere datum.