Healy

Mijn Phone 6 naast mijn Healy

Healy staat voor het verbeteren van gezondheid met een klein apparaatje dat -in combinatie met een smartphone die apps kan downloaden- analyseert en meteen, ter plekke behandelt.

Healy is ontworpen en gefabriceerd in Duitsland. Het apparaat werkt bewezen goed op enkele bekende gezondheidsproblemen en is daarop al medisch goedgekeurd. 

Het werkt door gebruik te maken van altijd al aanwezige trillingen net als in verbindingen tussen telefoons; ook magnetische velden, op resonanties, bio-energetica, op chakra’s, meridianen, met remedies vanuit al deze gebieden. 

Alle eerder ontwikkelde, al bewezen, aanvullende, mij bekende therapieën zijn in de Healy samengebracht, gebundeld in een superkleine, draagbare, oplaadbare  behuizing.

Programma’s kan je dowloaden van het internet en kan je openen via bluetooth op je smartphone, want je gaat apps downloaden. Dus de Healy is thuis en onderweg te gebruiken.

De programma’s worden volop geupdate met nieuwe input. Een deel van de behandelingen is wetenschappelijk onderzocht en goedgekeurd voor migraine, fibromyalgie, chronische pijn, skeletpijn, mentale ziektes zoals depressie en angsten, en slaapproblemen. Dit is nog maar het begin van een revolutie aan mogelijkheden, wereldwijd.

Aparte therapeuten zijn niet meer nodig, noch de reizen door het land, noch hun gages. Wel zijn behandelingen met Healy op elke tijd die je wilt in te zetten, ook door familieleden (in- en buitenshuis), precies zoveel als je wilt. Na aanschaf is de Healy meteen te activeren en te gebruiken. Voor uitleg kan je terecht bij de bekende media op je smartphone.

Je kunt mij naar de mogelijkheden vragen, want ik ben begonnen coachees met een seksuele achterstand te analyseren en te behandelen met de Healy, naast mensen met andere klachten. Ik ken een aantal zeer goede ingangen voor gebruik en kan je daar mee in aanraking brengen. Dat heet sponsoring. Benodigd De verkoop is via een MLM-systeem.

Zelf ben ik de behandelingenkant ingegaan; toch kan je de Healy wel via mij kopen. Zou ik zeer op prijs stellen.

Contact erover kan hier